Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di gherigli di noci
Impasto
- 200 g di burro a pezzi
- 350 g di farina tipo 00
- 100 g di zucchero
- 2 tuorli di media grandezza
- 2 cucchiai di panna (30-40% di grassi) fresca
Copertura al cioccolato e noci
- 200 g di cioccolato fondente a pezzi
- 50 g di burro a pezzi
- 130 g di panna (30-40% di grassi)
- 200 g di latte condensato zuccherato
- 50 g di gherigli di noci
- 50 g di mandorle con la buccia
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2158 kJ / 516 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 45.7 g
- Vetten
- 33.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta soffice al pistacchio di Bronte
1sa 30 dk
Torta greca al cioccolato e mandorle
50 Min
Torta al cioccolato
1sa
Torta chocolat
1sa
Torta di limone e mandorle
1 godz. 20 min
Biscotti cuore morbido al caramello
2 Std. 40 Min
Tortini al cioccolato
55 Min
Tartufi al cioccolato e crema al Whisky
1 Std. 10 Min
Torta langotta di Luca Montersino
1 Std. 15 Min
Torta magica al cacao e arancia
4 godz.
Devil's food cake (Torta del Diavolo)
5h
Torta cappuccino
2h