Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema alla vaniglia
- 250 g di latte intero
- 2 tuorli
- 60 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 25 g di amido di mais (maizena)
- 1 cucchiaio di liquore Maraschino
Mousse ai frutti rossi
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 80 g di fragole, pulite e a pezzi
- 50 g di frutti di bosco misti freschi
- 70 g di zucchero
- 12 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda
- 20 g di liquore Maraschino
Gelatina ai frutti di bosco
- 140 g di frutti di bosco misti freschi
- 70 g zucchero
- 1 cucchiaino succo di limone
- 2 foglie di menta fresca, lavate
- 20 g di liquore Maraschino
- 12 g gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda e strizzata
-
250
g di fragoline di bosco fresche
of 250 g di fragole, pulite e a dadini - 60 g di pan di Spagna, un disco (Ø 15 cm e altezza 1,5 cm)
- frutta fresca a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 979 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 34.4 g
- Vetten
- 8.3 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema pasticcera
15min
Sacher Torte
2h 30min
Tortine alla creme brulèe
1h 5min
Tortini al caramello
1h
Torta multistrato al limone e fiori di sambuco
5h 30min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7h
Panna cotta agli anacardi con salsa ai lamponi (vegan)
2 Std. 25 Min
Aspic di pesche e mirtilli
7h
Éclair alla crema di lamponi e pistacchi
12 godz.
Pesche al forno ricoperte di meringa
45min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min