Apparaten en accessoires
Castagne al Rum
Voorbereiding. 15min
Totaal 1440u. 40min
3 vasetti
Ingrediënten
-
500 g di acqua
-
250 g di zucchero
-
350 g di castagne secche sbucciate morbide e spellate (vedere consiglio 1)
-
300 g di Rum
-
150 g di alcol per liquori (95°C)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 3 vasetti
Natrium
155 mg
Eiwitten
17.5 g
Calorieën
15740.2 kJ /
3762 kcal
Vetten
13.7 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
2.5 g
Koolhydraten
524.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Conserve
70 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Crema di marroni
1u. 10min
Mele cotogne al cardamomo con biscotti alle mandorle
3u. 30min
Castagne alla valdostana
13u. 10min
Conserva di melanzane
1u. 30min
Brandada di baccalà alla portoghese
1u. 30min
Burro Montpellier
Geen beoordelingen
Dolce al semolino con albicocche e crema inglese
50min
Castagnole ripiene
14u.
Pere sciroppate
721u. 20min
Castagnole
1u. 20min
Castagne sciroppate
721u. 10min
Torrone alle mandorle
3u. 20min