Apparaten en accessoires
Pane al lardo e timo
Voorbereiding. 10min
Totaal 4u. 50min
4 pezzi
Ingrediënten
-
250 g di acqua
-
1 cucchiaino di malto di orzo
-
10 g di lievito di birra fresco
-
500 g farina tipo 0500 g di farina tipo 1
-
70 g di lardo a fettine
-
1 cucchiaino di timo secco3 rametti di timo fresco le foglioline lavate ed asciugate
-
1 cucchiaino raso di sale
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pezzo
Eiwitten
15 g
Calorieën
2502 kJ /
598 kcal
Vetten
19 g
Vezels
5 g
Koolhydraten
98 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pane e panini
61 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Pane al rosmarino
10u. 55min
Baguette
4u.
Pane tipo ciabatta
26u.
Baguette tradizionale
15u. 35min
Pane con farina di mais
5u. 5min
Ciabatte (di Luca Montersino)
14u. 15min
Pagnotta al rosmarino
3u. 30min
Mantovanine
2u. 45min
Panini rosette
23u. 20min
Pagnotte turche
2u. 20min
Ciabattine veloci
3u. 10min
Pane pugliese
29u. 20min