Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto di orzo
- 10 g di lievito di birra fresco
-
500
g di farina tipo 1
of 500 g di farina tipo 0 - 70 g di lardo a fettine
-
3
rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
of 1 cucchiaino di timo secco - 1 cucchiaino raso di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2502 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 98 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Il pane di Altamura
4 Std.
Pane barese
6 godz. 15 min
Baguette tradizionale
15ωρ. 35 λεπτ.
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 Min
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4 Std. 50 Min
Bomboloni al forno
3h 35min
Rosette
5h 20min
Baguette
4 Std.
Nodini mediterranei
3h 50min
Pagnotte turche
2 Std. 20 Min
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Pane pugliese
29h 20min