Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di farina tipo 00
- 200 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 175 g di strutto
- 3 uova
- 1 limone biologico, solo la scorza grattugiata
- 12 gherigli di noci
- 50 g di pinoli
- g di farina tipo 00 + q.b.
- burro, per imburrare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1506 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 38.6 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ricciarelli
7h
Panpepato
25h 40min
Biscottini alle mandorle
35min
Torta degli addobbi
1h 25min
Bicchierini di yogurt greco e pomodoro
1h 20min
Pitte pie calabresi
1h 30min
Crostini con crema di milza
1h
Biscotti al profumo di arancio
2h
Zuppa inglese al forno
3óra 25p
Berlingozzo
50min
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Geen beoordelingen
Focaccia dolce
45min