Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g di latte intero fresco (vedere consigli)
- 2 ½ cucchiaini di caglio animale (vedere consigli)
- ½ cucchiaino di sale
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 - 2 cucchiaini di peperoncino secco frantumato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 5381 kJ / 1286 kcal
- Eiwitten
- 66.4 g
- Koolhydraten
- 99 g
- Vetten
- 72.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Burro
40min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3h 30min
Ricotta
5h 30min
Giardiniera sott'aceto
721 Std. 25 Min
Gelatina al vino rosso e mirtilli
35min
Primosale
4 godz. 45 min
Yogurt al biscotto
12 Std. 30 Min
Primo sale
13h 30min
Formaggella alle erbe
4h 20min
Formaggio fresco
9 godz. 45 min
Spianata sarda
7h 45 min
Composta di cipolle rosse
2h