Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 400 g di farina tipo 00
- 4 uova (60 g l'una)
- 10 g di olio di oliva
Ripieno
- 80 g di prosciutto cotto
- 50 g di prosciutto crudo
- 250 g di ricotta fresca
- 1 cucchiaio di prezzemolo fresco spezzettato
- 60 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- acqua bollente q.b.
- sale q.b.
- Parmigiano reggiano grattugiato q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1913.5 kJ / 457.3 kcal
- Eiwitten
- 24.5 g
- Koolhydraten
- 52.4 g
- Vetten
- 16.7 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortelli di patate e ricotta
1h 20min
Tortelli bolognesi sfiziosi
3h 40min
Fazzoletti Jôf Fuart
2sa 30 dk
Tartufo al cioccolato
11h 20 min
Danish layer cake
4sa
Marinatura salvia, vino bianco e limone
15 Min
Laab di manzo
Geen beoordelingen
Crocchette di cozze
10h
Cappellacci al gorgonzola e verza
1h 20min
Millefoglie al tiramisù e mandorle
1h 35min
Polpette alla birra
1sa
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1 godz. 30 min