Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 275 g di acqua
-
200
g di lievito madre
of 10 g di lievito di birra fresco - 500 g di farina tipo 1
- 10 g di sale
- farina tipo 1 q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1121 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 56.6 g
- Vetten
- 0.7 g
- Vezels
- 2.7 g
Alternatieve recepten
Il pane di Altamura
4hod.
Rosette
5h 20min
Grissini con esubero di lievito madre
5h 5min
Pane pugliese
29óra 20p
Panini all'olio
3 Std. 10 Min
Lievito madre
72h 15min
Spianata sarda
7h 45min
Panini rosette
23h 20min
Pane toscano con lievito madre
5hod.
Pagnotta casereccia
5h 10 min
Friselle
4hod.
Piadina con esubero di lievito madre
1h 50 min