Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 275 g di acqua
-
200
g di lievito madre
of 10 g di lievito di birra fresco - 500 g di farina tipo 1
- 10 g di sale
- farina tipo 1 q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1121 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 56.6 g
- Vetten
- 0.7 g
- Vezels
- 2.7 g
Alternatieve recepten
Preimpasto per pane
24h 30 min
Pane toscano con lievito madre
5hod.
Grissini con esubero di lievito madre
5h 5 min
Pancarrè
5hod.
Pagnotta casereccia
5h 10min
Lievito madre
72 Std. 15 Min
Ciabattine veloci
3u. 10min
Filone di sola semola
2h 50min
Piadina con esubero di lievito madre
1 Std. 50 Min
Pane pugliese
29h 20 min
Parker Rolls (panini soffici)
3 Std.
Il pane di Altamura
4h