Apparaten en accessoires
Ciriola romana
Voorbereiding. 20min
Totaal 10u. 50min
7 pezzi
Ingrediënten
-
275 g di acqua
-
10 g di lievito di birra fresco200 g di lievito madre
-
500 g di farina tipo 1
-
10 g di sale
-
farina tipo 1 q.b.
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 pezzo
Eiwitten
8.7 g
Calorieën
1121 kJ /
268 kcal
Vetten
0.7 g
Vezels
2.7 g
Koolhydraten
56.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Giro d'Italia
22 recepten
Italië
Italië
Lazio in cucina
5 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Corona bordolese
5u. 20min
Lievito madre
72u. 15min
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3u.
Baguette tradizionale
15u. 35min
Pane sciapo umbro
14u.
Pane con farina di mais
5u. 5min
Ciabatte (di Luca Montersino)
14u. 15min
Mantovanine
2u. 45min
Parker Rolls (panini soffici)
3u.
Pane toscano con lievito madre
5u.
Filone di sola semola
2u. 50min
Pagnotta casereccia
5u. 10min