Compatibele versies
Paris-Brest salato con crema al Parmigiano reggiano e melagrana
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 250 g di acqua
- 100 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 150 g di farina tipo 00
- 4 uova
Crema al Parmigiano reggiano
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 300 g di latte intero
- 3 tuorli
- 30 g di amido di mais
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di burro a pezzi
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
- chicchi di melagrana
- grani di pepe rosa
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1116.4 kJ / 266.8 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 13.4 g
- Vetten
- 20.2 g
- Verzadigd vet
- 11.8 g
- Vezels
- 168.8 g
- Natrium
- 188.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Profiteroles
2h
Pasta Choux
2h
Glassa al cioccolato
20 Min
Paris Brest
3h 30min
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5h
Chiffon cake alle nocciole con glassa al cioccolato al latte
1sa 30 dk
Pasta choux al cacao
1 Std. 10 Min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1sa
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
2h
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1sa
Bignè menta e cioccolato
4 godz.
Girelle alle erbe con bresaola
8sa