Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di zucchero
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 uova medie
- 50 g di burro a pezzi piccoli
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
- 130 g di mostarda bolognese
- 30 g di uvetta, ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- 50 g di frutta mista candita a pezzi piccoli (1-2 cm)
- 20 g di pinoli
- 10 g di latte
- 20 g di granella di zucchero
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 895 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 39.2 g
- Vetten
- 5.4 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia dolce
45min
Pane del vescovo
1h
Stella di pane
3h 30min
Colomba cioccocaffè
1h 10min
Filone saporito
5h 20min
Amandovolo
1h 15 min
Berlingozzo
50min
Strudel di ricotta e pane
2h 30 min
Treccia molisana pasquale
4h 30 min
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
2h 30 min
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4h 20min
Amor polenta
1 godz. 5 min