Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di zucchero
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 uova medie
- 50 g di burro a pezzi piccoli
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
- 130 g di mostarda bolognese
- 30 g di uvetta, ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- 50 g di frutta mista candita a pezzi piccoli (1-2 cm)
- 20 g di pinoli
- 10 g di latte
- 20 g di granella di zucchero
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 895 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 39.2 g
- Vetten
- 5.4 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cantucci
1 Std. 50 Min
Ciambella romagnola
1h
Torta degli addobbi
1h 25min
Spongata
25 Std. 35 Min
Cantucci al rosmarino
1h 30min
Gnocco al forno con i ciccioli
4 Std. 50 Min
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
2h 30min
Zuppa inglese al forno
3óra 25p
Torcion dolce
3 Std. 30 Min
Pinza
50min
Crostata strudel (di Erica Liverani)
1h 45min
Biscotti cegliesi
1h 10min