Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 200 g di latte
- ½ cubetto di lievito di birra fresco
- ½ cucchiaino di zucchero
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 60 g di burro
- 370 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno tortelli
- 100 g di pancetta
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di spinaci baby freschi
- 200 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 60 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 30 g di burro fuso
- 2 cucchiai di foglie di salvia secca
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 176 kJ / 42 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 2.2 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta brisée
10min
Agnolotti del plin
10u. 30min
Pasta all'uovo
1u.
Bauletti di carne triestini
1u.
Chiacchiere salate
55min
Ciambelle salate farcite
4h 5min
Tris di taralli al profumo di Sardegna
2u.
Pan di Spagna salato pomodori, crudo e mozzarella
3h 30min
Cannoli ripieni di crema ai formaggi e tartufo nero
35min
Ravioli al radicchio
1h 10min
Gnocco fritto modenese
35min
Besciamella veloce
15min