Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di acqua + q.b.
- 80 g di acqua di fiori di arancio
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 650 g di farina tipo 0 + q.b.
- 5 g di sale
- 120 g di zucchero
- 180 g di olio di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1077 kJ / 257.5 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane barese
6h 15 min
Focaccine integrali farcite
3sa
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4 godz. 50 min
Pane rustico svizzero
28hod.
Pane alla soia
3h 10min
Pane al rosmarino
10h 55 min
Panini venostani
3sa
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4 Std.
Bauletti integrali allo speck
5 Std. 15 Min
Brioches senza burro
4 Std.
Pane al semolino
4 Std.
Polka (pane francese)
5h