Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di acqua + q.b.
- 80 g di acqua di fiori di arancio
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 650 g di farina tipo 0 + q.b.
- 5 g di sale
- 120 g di zucchero
- 180 g di olio di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1077 kJ / 257.5 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Preimpasto per pane
24h 30min
Pane toscano con lievito madre
5 Std.
Ciriola romana
10j 50 menit
Pan brioche integrale
21h 45min
Pane sciapo umbro
14 Std.
Pane alla birra
4h 55min
Pane all'orzo
2 Std. 45 Min
Panini dolci al farro con frutta secca
1h 15 min
Baguette dolce
4h 30 min
Panini venostani
3u.
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Pane azzimo
1h 45min