Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
10
g di lievito di birra fresco
of 150 g di lievito madre - 300 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
of 1 cucchiaino di miele -
350
g di farina tipo 1
of 350 g di farina tipo 0 - 150 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 10 g di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 661 kJ / 158 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Il pane di Altamura
4 Std.
Pane al semolino
4 Std.
Pane pugliese
29sa 20 dk
Bauletti integrali allo speck
5 godz. 15 min
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Baguette tradizionale
15 godz. 35 min
Pane svedese
2h
Nodini mediterranei
3 Std. 50 Min
Pane barese
6h 15min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Ciabattine veloci
3h 10min