Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
10
g di lievito di birra fresco
of 150 g di lievito madre - 300 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
of 1 cucchiaino di miele -
350
g di farina tipo 1
of 350 g di farina tipo 0 - 150 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 10 g di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 661 kJ / 158 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Corona di pane con il sesamo
15 godz. 30 min
Pagnotta casereccia
5h 10 min
Ciabattine veloci
3h 10min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Nodini mediterranei
3 Std. 50 Min
Pane all'orzo
2h 45min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 Std. 40 Min
Panini integrali alle erbe
4h 45 min
Pane con farina di mais
5h 5min
Mantovanine
2h 45min
Il pane di Altamura
4h