Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 foglie di salvia fresca, lavate ed asciugate
- 170 g di yogurt naturale bianco non dolcificato
- 90 g di acqua
- 20 g di miele
- 10 g di lievito di birra fresco
- 300 g di semola di grano duro
- 200 g di farina tipo 0
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1159 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Il pane di Altamura
4h
Pan brioche allo yogurt
5 Std. 15 Min
Roggenbrot (pane austriaco)
3h 30min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Pane pugliese
29ωρ. 20 λεπτ.
Baguette dolce
4h 30min
Bauletti integrali allo speck
5 Std. 15 Min
Pan brioche integrale
21 Std. 45 Min
Pane al rosmarino
10h 55min
Pagnotte turche
2h 20 min
Pane con farina di mais
5h 5min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min