Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 foglie di salvia fresca, lavate ed asciugate
- 170 g di yogurt naturale bianco non dolcificato
- 90 g di acqua
- 20 g di miele
- 10 g di lievito di birra fresco
- 300 g di semola di grano duro
- 200 g di farina tipo 0
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1159 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Il pane di Altamura
4 Std.
Pane barese
6 godz. 15 min
Pane al rosmarino
10h 55min
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Filone saporito
5h 20min
Nodini mediterranei
3h 50min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Corona bordolese
5h 20min
Panini alle erbe
3h 5 min
Treccia di grano saraceno alle noci
5h 10min
Pane pugliese
29h 20min
Pagnotta casereccia
5h 10min