Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 50 g di farina
- 25 g di acqua a temperatura ambiente
- 2 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 120 g di acqua a temperatura ambiente
- 10 g di lievito di birra fresco
-
1
cucchiaino di malto di orzo
of 1 cucchiaino di zucchero - 350 g di farina
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di strutto (sugna)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 862 kJ / 206 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mantovanine
2h 45min
Baguette tradizionale
15h 35 min
Baguette
4小时
Yogurt fresco
11 godz. 10 min
Grissini stirati
2小时
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Panini al latte
4h 50 min
Nodini mediterranei
3 godz. 50 min
Attorcigliati al sale marino
3sa 15 dk
Ciappe
1h 35min
Pane con farina di mais
5 Std. 5 Min
Ciabattine veloci
3h 10min