Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 50 g di farina
- 25 g di acqua a temperatura ambiente
- 2 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 120 g di acqua a temperatura ambiente
- 10 g di lievito di birra fresco
-
1
cucchiaino di malto di orzo
of 1 cucchiaino di zucchero - 350 g di farina
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di strutto (sugna)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 862 kJ / 206 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Baguette tradizionale
15h 35min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Gnocco al forno con i ciccioli
4 Std. 50 Min
Spianata sarda
7h 45min
Mantovanine
2 godz. 45 min
Gnocco emiliano
4 Std. 50 Min
Pane al rosmarino
10h 55min
Rosette
5h 20min
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min