Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli d'uovo
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 50 g di fecola di patate
Pain aux raisins
- 70 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- 80 g di latte intero
- 20 g di lievito di birra fresco
- 15 g di miele
- 4 uova
- 500 g di farina manitoba
- 170 g di burro a pezzi. + q.b.
- 10 g di Rum
- farina tipo 00, q.b.
- 50 - 80 g di uvetta passa
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 578.2 kJ / 138.2 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 6.3 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panettone al cioccolato e arancia
3sa 30 dk
Pan Brioche
8 godz.
Zufoli
5h
Corona bordolese
5h 20min
Brioche morbide molisane
7 Std.
Pain au chocolat
5h
Brioches
4hod. 50min
Katmer (panini sfogliati turchi)
5 Std. 30 Min
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4 godz. 20 min
Veneziane
2 Std. 40 Min
Madeleine
55 Min
Biscottini alle mele (di Erica Liverani)
1 godz. 30 min