Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biscotto
- 30 g di zucchero
- 25 g di mandorle pelate
- 60 g di farina tipo 00
- 40 g di burro freddo a pezzi
- 1 tuorlo di uovo medio
- farina tipo 00 q.b.
Cremoso al caffè
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 200 g di latte intero
- 7 tuorli
- 75 g di zucchero
- 100 g di caffè espresso o fatto con la moka
- 8 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e poi strizzata
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1489 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 31.6 g
- Vetten
- 22.1 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Millerighe alla fragola e cioccolato bianco al profumo di limone
1 godz. 45 min
Glassa di zucchero
10min
Bignè cake
4 Std.
Cioccolatini ripieni al cocco
2h 30min
Torta alla pasta di mandorle
1h
Torta cappuccino
2h
Dolce al latte
5h
Bon bon ripieni di gianduia
1h 30min
Yogurt mousse cake all'arancia
17h 20min
Bavarese al mandarino
4 godz. 45 min
Tegole al cacao con mandorle
12h 30min
Budino al caramello
3 Std. 20 Min