Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biscotto
- 30 g di zucchero
- 25 g di mandorle pelate
- 60 g di farina tipo 00
- 40 g di burro freddo a pezzi
- 1 tuorlo di uovo medio
- farina tipo 00 q.b.
Cremoso al caffè
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 200 g di latte intero
- 7 tuorli
- 75 g di zucchero
- 100 g di caffè espresso o fatto con la moka
- 8 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e poi strizzata
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1489 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 31.6 g
- Vetten
- 22.1 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa al caramello
35 dk
Mousse alle fragoline di bosco
4h 30min
Bicchierini di cioccolato con mousse cappuccino
3h 30min
Gelato al Gorgonzola con coulis di fichi
10 Std. 30 Min
Torta brownie al cioccolato e crema al caramello salato
2h 35min
Torta al cioccolato con profiteroles
21hod.
Gelato biscotto ciocco-menta
4h 5min
Semifreddo al caramello salato
11j
Profiteroles al limone
1 godz. 45 min
Gelato alla ricotta con mirtilli e coulis di lamponi
4h 30min
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9 Std.
Cheesecake marmorizzata
8h 30min