Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di Spagna
- 10 g di burro
- 50 g farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 4 uova
- 100 g di zucchero
- 50 g di amido di mais (maizena)
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Bagna
- 100 g di acqua
- 75 di zucchero
- 75 di liquore Maraschino
Copertura alle mandorle
- 300 di zucchero
- 350 g di mandorle pelate dolci
- 3 mandorle amare
- 2 uova
- 1 cucchiaini rasi di miele
Terminare la preparazione
- 125 g di confettura di pesche
- 145 g di confettura di pesche
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2389 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Torta di limone e mandorle
1u. 20min
Crostata di mele con crema di mandorle
1h 15min
Biscottini alle mandorle
35min
Torta degli auguri
1h 35min
Crostata di frutta al San Marzano
1u.
Zuccotto all'ananas
7h 25 min
Torta del cardinale
3h 30min
Torta pazientina
3h 55min
Torta fragole e Champagne
4h 30min
Torta Bimby®
1h 50min
Torta arance rosse e miele
1h 30 min
Torta all'amaretto con crema
1 Std. 5 Min