Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di Spagna
- 10 g di burro
- 50 g farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 4 uova
- 100 g di zucchero
- 50 g di amido di mais (maizena)
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Bagna
- 100 g di acqua
- 75 di zucchero
- 75 di liquore Maraschino
Copertura alle mandorle
- 300 di zucchero
- 350 g di mandorle pelate dolci
- 3 mandorle amare
- 2 uova
- 1 cucchiaini rasi di miele
Terminare la preparazione
- 125 g di confettura di pesche
- 145 g di confettura di pesche
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2389 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Strudel di albicocche con pasta al moscato
1 Std. 30 Min
Torta del cardinale
3 Std. 30 Min
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2h
Crostata di frutta al San Marzano
1 Std.
Torta di ricotta
50 Min
Galette des rois al limone
2 godz. 30 min
Éclair di primavera alla verbena
Geen beoordelingen
Torta raw all'arancia e mandorle
1 Std. 30 Min
Nadalin
6 godz. 30 min
Pitte pie calabresi
1 Std. 30 Min
Biscotti mandorle e arancia
2h 20min
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1h 40min