Compatibele versies
Cuori di cioccolato ripieni di semifreddo al croccante
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g di cioccolato fondente a pezzi
Croccante
- 120 g di zucchero
- 50 g di mandorle pelate
- 350 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 70 g di acqua
- 70 g di Rum
- 3 fogli di gelatina (6 g) ammollati in acqua fredda
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1561 kJ / 373 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 25.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta Choux
2h
Profiteroles
2h
Glassa al cioccolato
20 Min
Profiterole bianco
3h 15 min
Paris Brest
3h 30 min
Semifreddo ai due cioccolati e nocciole
7 Std.
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11h
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 Min
Semifreddo alla panna con lamine di cioccolato
8h 45min
Mini bavaresi alle more
4h 30min
Finti gelati
30min
Torta gelato napoletana
18 Std. 55 Min