Compatibele versies
Cuori di cioccolato ripieni di semifreddo al croccante
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g di cioccolato fondente a pezzi
Croccante
- 120 g di zucchero
- 50 g di mandorle pelate
- 350 g di panna (min. 30% di grassi)
- 70 g di acqua
- 70 g di Rum
- 3 fogli di gelatina (6 g) ammollati in acqua fredda
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1561 kJ / 373 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 25.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake ai due cioccolati e fragole
10 Std. 45 Min
Mini charlotte al pepe rosa, con crema al cioccolato, lamponi e karkadé
3sa 30 dk
Dessert arancia, mandorle e zafferano
2 godz. 30 min
Crostatine ribes e cioccolato bianco
4 godz. 35 min
Candele al cioccolato
4h 50min
Torta gelato napoletana
18hod. 55min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3sa 30 dk
Crema tartufo
12h 20min
Torta Bicerin
30 Min
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11h
Cheesecake al cioccolato bianco
9 Std. 30 Min
Cheesecake marmorizzata
8h 30min