Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di Spagna
- 4 uova
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 50 g di farina tipo 00
- 70 g di amido di mais (maizena)
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
Bagna
- 200 g di acqua
- 50 g di zucchero
- 4 gocce di estratto naturale di vaniglia
Crema
- 50 g di zucchero
- 200 g di mascarpone
- 70 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Copertura al cioccolato
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
Terminare la preparazione
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1515 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 34.5 g
- Vetten
- 22.3 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Girelle bicolore
3h
Trancetti al latte
6h 30min
Bruco brioche
2h
Plumcake ripieni al gianduia
50min
Naked cake al cioccolato
4h
Smile sandwich
1h 35 min
Millepiedi muffin
1h 30min
Éclair con crema pasticcera e caramello
1h 10min
Fiocchi
7 Std. 30 Min
Marsigliesi
1h
Tortine alla crema di latte (di Erica Liverani)
2h
Mini muffin con frosting al mascarpone
1h