Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di Spagna
- burro q.b.
- 4 uova
- 120 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Crema
- 40 g di zucchero
- 150 g di cioccolato bianco a pezzi
- 250 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 cucchiaino di cacao amaro in polvere
Terminare la preparazione
- latte q.b.
- Voeding
- per 12 pezzi
- Calorieën
- 11277 kJ / 2694 kcal
- Eiwitten
- 76.7 g
- Koolhydraten
- 356.8 g
- Vetten
- 106 g
- Verzadigd vet
- 1057.9 g
- Vezels
- 2.9 g
Alternatieve recepten
Plumcake ripieni al gianduia
50min
Biscotti cuore morbido al caramello
2sa 40 dk
Torta alle fragole
2u.
Torta marmorizzata
2u.
Tortine sorpresa
12h
Maxi cannoncino ripieno
6 godz. 30 min
Scheletri dolci
5h
Torta paradiso con mousse alla crema gianduia
1h 30 min
Torta Bimby® al cioccolato e fragole
50min
Brioche con tacchino arrosto e pomodoro fresco
5 godz. 30 min
Torta tipo bocconotto al cioccolato
2u.
Cupcake con frosting alla crema gianduia
1u.