Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di cioccolato fondente (50% di cacao)
-
180
g di albumi, pastorizzati (vedere consigli)
of 6 albumi, pastorizzati (vedere consigli) - 200 g di zucchero
- 1000 g di panna (min. 30% di grassi), molto fredda (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1818.2 kJ / 434.6 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vetten
- 36.2 g
- Verzadigd vet
- 22.2 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 59.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Semifreddo nocciolato
8 Std. 20 Min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 Min
Cuori di cioccolato ripieni di semifreddo al croccante
4 Std.
Semifreddo ai due cioccolati e nocciole
7h
Bicchierini di cioccolato ripieni di mousse al whisky
1h 10min
Crostata gelata di frutta
13 Std. 30 Min
Bignè con frutti canditi
6 godz. 30 min
Gelato biscotto
7h 45min
Cioccolato plastico
12h
Bignè alla crema al limone con pinoli e caramello
4 Std.
Parfait al mascarpone e vaniglia
2h 35min
Semifreddo alla crema al Whisky
5h 30 min