Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di erbe aromatiche fresche miste, le foglioline lavate ed asciugate (rosmarino, timo, origano...)
- 70 g di strutto
- 180 g di acqua
-
20
g di lievito di birra fresco
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 500 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di Fontina a pezzi (3-4 cm)
- 15 - 20 di pomodori ciliegino a fette o in quarti
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 1937 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 14.9 g
- Koolhydraten
- 66.7 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia croccante
2h 10min
Focaccia alle olive
2h
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Focaccia al rosmarino
2h 30 min
Calzoni ricotta e funghi
1 godz. 5 min
Calzone
2 Std. 50 Min
Focaccine fantasia
2h 5min
Pizzette al formaggio di capra
1h 35 min
Pizza bianca alla rucola
1h 35 min
Pizzette marinare
1h 35 min
Focaccia pugliese
1h 10min
Pizza Margherita e basilico
2h 10min