Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- burro q.b.
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 3 uova
- 150 g di latte intero
- 200 g di farina
- 80 g di olio di semi di arachidi
- 1 pizzico di sale
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate (15 g)
- 250 g di ricotta
- 100 g di prosciutto crudo a fette sottili
- 200 g di pomodori cuore di bue a fettine
- 250 g di mozzarella sgocciolata, a fettine
- basilico fresco q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1544 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 17.7 g
- Vetten
- 25.4 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calzoni fritti napoletani
2h 30 min
Ciambelle di Carnevale
4h 5min
Salatini würstel ed Emmental
1h
Piccoli tramezzini farciti
50 min
Crostata al tiramisù
3 godz. 15 min
Chizze al Parmigiano reggiano
1h 20 min
Ravioli fritti salati
1 godz. 5 min
Bomboloni salati
3h 20min
Sfogliatelle veloci alla ricotta
40 min
Rotolo funghi e peperoni
2h 15 min
Focaccia di Carnevale salentina
3h 40min
Profiteroles al limone
1 Std. 45 Min