Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- burro q.b.
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 3 uova
- 150 g di latte intero
- 200 g di farina
- 80 g di olio di semi di arachidi
- 1 pizzico di sale
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate (15 g)
- 250 g di ricotta
- 100 g di prosciutto crudo a fette sottili
- 200 g di pomodori cuore di bue a fettine
- 250 g di mozzarella sgocciolata, a fettine
- basilico fresco q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1544 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 17.7 g
- Vetten
- 25.4 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Piccoli polpettoni in crosta
1 Std. 10 Min
Quiche ai funghi e salsiccia aromatizzata all'olio tartufato
1 Std. 30 Min
Torta di rose al gianduia
4h 10min
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20 min
Focaccia tramezzino
2 Std. 5 Min
Ciambelle salate farcite
4h 5min
Bignè a sorpresa
2 Std.
Cracker farciti
3h 20min
Piccole pastiere
2 Std.
Profiteroles al limone
1h 45min
Crostata al tiramisù
3h 15min
Zeppole di San Giuseppe
1h 50min