Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 130 g di acqua
- ½ cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 150 g di salsiccia di maiale fresca, spellata e sgranata
-
130
g di pecorino a fette (vedere consigli)
of 130 g di provola a fette - 3 uova
- 1 cucchiaio di latte
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1506 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 31.9 g
- Vetten
- 18.6 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Besciamella veloce
15 Min
Torta salata di cipolle bianche
1 Std. 25 Min
A ‘ngornata
2 Std. 20 Min
Schiaccia campigliese
55 Min
Sformato di riso con brie e cotto
1sa 30 dk
Erbazzone reggiano
2h
Pizza del pastore
5h
Spongata
25 godz. 35 min
Fritto misto di verdure e baccalà
45 Min
Muffin dell'Alto Adige
40 dk
Pizza stile Chicago
4 godz. 10 min
Focaccia alla crema di formaggi
2h 10min