Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta biscotto
- 150 g di zucchero + q.b.
- 5 uova
- 50 g di liquore Strega
- 1 bustina di vanillina
- 120 g di farina tipo 00
Farcitura
- 2 cucchiai di zucchero
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero (vedere consiglio)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1197 kJ / 286 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 31.2 g
- Vetten
- 14.2 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta choux al cacao
1 Std. 10 Min
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7h 30 min
Pasta Choux
2 Std.
Pan di Spagna
1h 50min
Ciambella al limone
2 Std.
Torta marmorizzata
2 Std.
Danubio dolce
3 Std. 25 Min
Bignè menta e cioccolato
4u.
Gateau di ricotta e cioccolato
1 Std. 10 Min
Chiffon cake cappuccino
1 Std. 10 Min
Crostata al cioccolato bianco
1 Std. 10 Min
Torta Moretta
1 Std. 30 Min