Apparaten en accessoires
Bruco brioche
Voorbereiding. 45min
Totaal 2u.
10 porzioni
Ingrediënten
-
150 g di farina per dolci + q.b.
-
350 g di farina manitoba
-
15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
15 g zucchero
-
4 uova
-
125 g di latte intero fresco
-
5 g di sale
-
150 g di burro morbido a pezzi
-
1 tuorlo sbattuto
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
9.7 g
Calorieën
1406 kJ /
336 kcal
Vetten
16.1 g
Vezels
1.8 g
Koolhydraten
40.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Crescere insieme
40 recepten
Italië
Italië
La merenda
5 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Focaccia alle olive
2u.
Impasto per pizza
3u.
Pizza Margherita
2u.
Treccia di pan brioche ripiena
2u. 20min
Piadina romagnola
15min
Tarallini al latte
3u. 10min
Pane alla birra
4u. 55min
Bauletti integrali allo speck
5u. 15min
Panini rosette
23u. 20min
Focaccia tirolese
3u. 30min
Corona di pan di pizza
4u.
Danubio dolce
3u. 25min