Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di farina per dolci + q.b.
- 350 g di farina manitoba
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 15 g di zucchero
- 4 uova
- 125 g di latte intero fresco
- 5 g di sale
- 150 g di burro morbido a pezzi
- 1 tuorlo sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1406 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 40.5 g
- Vetten
- 16.1 g
- Vezels
- 1.8 g
Alternatieve recepten
Pan Brioche
8 Std.
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20 min
Danubio dolce
3h 25min
Panini dolci al latte
2h 40 min
Treccia molisana pasquale
4h 30min
Bocconotto
2 Std.
Croissant
7h 30min
Brioche morbide molisane
7h
Brioche con tacchino arrosto e pomodoro fresco
5 Std. 30 Min
Pan coniglio
5h 5min
Fiocchi
7h 30min
Panini al latte
4 Std. 50 Min