Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 dose di pasta frolla come da Libro base
- 200 g di cioccolato fondente alle nocciole
- 300 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
- 50 g di zucchero
- 20 g di limoncello
- 1 - 2 cucchiai di zucchero a velo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2259 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 28.5 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan di Spagna
1h 50min
Ciambelle di Carnevale
4h 5min
Dolcetti di mandorle e cioccolato
50 Min
Girelle alla ricotta
1h 15min
Bomboloni salati
3u. 20min
Taralli morbidi allo yogurt
4sa 25 dk
Ventaglietti ricoperti
2 Std. 40 Min
Cornetto gigante
6 Std.
Dolcetti semplici mandorle e cioccolato
5h 40min
Crostata Arlecchino
1hod.
Chiocciole raw al cocco
12h 25min
Ciambelle al limone (di Luca Montersino)
4 Std. 45 Min