Bignè alla crema al limone con pinoli e caramello

Bignè alla crema al limone con pinoli e caramello

3.3 7 beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 4u.
18 pezzi

Ingrediënten

Pasta choux
  • 150 g di acqua
  • 80 g di burro a pezzi
  • 1 pizzico di sale
  • 10 g zucchero
  • 120 g di farina tipo 00
  • 3 uova
Crema al limone
  • 120 g di succo di limone spremuto fresco
  • 40 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 80 g zucchero
  • 4 uova
  • 20 g di amido di mais (maizena)
  • 40 g di burro a pezzi
  • 1 foglio di gelatina (2 g), ammollato in acqua fredda per 10 minuti e strizzato
Copertura
  • 100 g di pinoli sgusciati
  • 15 g di acqua
  • 150 g zucchero

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 pezzo

Eiwitten 5 g
Calorieën 875 kJ / 210 kcal
Vetten 0 g
Vezels 0 g
Koolhydraten 18 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...