Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al limone
- 120 g di succo di limone, spremuto fresco
- 40 g di panna (min. 30% di grassi)
- 80 g di zucchero
- 4 uova
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 40 g di burro a pezzi
- 1 foglio di gelatina (2 g), ammollato in acqua fredda per 10 minuti e strizzato
Copertura
- 100 g di pinoli sgusciati
- 15 g di acqua
- 150 g di zucchero
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 875 kJ / 210 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema al limone
10h 20min
Chiffon cake cappuccino
1h 10min
Mini flan al pan di Spagna
2h 45 min
Crocchette con salame piccante
9 Std. 30 Min
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2 Std.
Crostata con crema di ricotta e pere caramellate
45 min
Charlotte al pandoro e spumante
4h 50min
Limoni di frolla ripieni
1 Std. 30 Min
Pasta choux al cacao
1h 10min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Pollo alla tapenade con purè di patate e cipolle caramellate
2h 50min
Torta gelato al caffè con caramello allo Champagne
10 godz.