Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al limone
- 120 g di succo di limone, spremuto fresco
- 40 g di panna (min. 30% di grassi)
- 80 g di zucchero
- 4 uova
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 40 g di burro a pezzi
- 1 foglio di gelatina (2 g), ammollato in acqua fredda per 10 minuti e strizzato
Copertura
- 100 g di pinoli sgusciati
- 15 g di acqua
- 150 g di zucchero
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 875 kJ / 210 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema chantilly
35min
Crema pasticcera
15min
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h
Baccalà fritto in pastella
1h 10min
Crema al limone
10h 20min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min
Bicchierini con crema al limone e biscotti
1h 30min
Cheesecake cotta ricotta e fichi caramellati
4h 25 min
Piccoli coni siciliani
1h 45min
Ravioli fritti salati
1 Std. 5 Min
Bignè cake
4h
Torta rovesciata all'ananas
1h