Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al limone
- 120 g di succo di limone, spremuto fresco
- 40 g di panna (min. 30% di grassi)
- 80 g di zucchero
- 4 uova
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 40 g di burro a pezzi
- 1 foglio di gelatina (2 g), ammollato in acqua fredda per 10 minuti e strizzato
Copertura
- 100 g di pinoli sgusciati
- 15 g di acqua
- 150 g di zucchero
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 875 kJ / 210 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema pasticcera
15min
Pasta Choux
2h
Pan di Spagna
1h 50 min
Babà napoletano
3h
Dacquoise ai lamponi
3h
Torta Diplomatica
3h
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min
Crema al limone
10 Std. 20 Min
Bignè al cioccolato
3h
Torta caprese di Luca Montersino
1h 25min
Chiffon cake
4h
Bignè con crema pasticcera
3h