Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)

Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)

4.0 13 beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 5u.
8 pezzi

Ingrediënten

Pasta sfoglia
  • 200 g farina 380 w + q.b. per infarinare (vedere varianti)
  • 5 g di latte in polvere
  • 50 g di cubetti di ghiaccio
  • 35 g di latte intero
  • 20 g di panna fresca liquida
  • 2 g di malto in polvere di orzo oppure liquido
  • 25 g di zucchero semolato
  • 7 g di lievito di birra fresco
  • 3 g di sale
  • 125 g di burro freddo
Finitura
  • 100 g di confettura di albicocche
  • 50 g zucchero a velo

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 pezzo

Eiwitten 3.8 g
Calorieën 1219 kJ / 291 kcal
Vetten 40.3 g
Vezels 0.9 g
Koolhydraten 37.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...