Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 200 g di farina 380 w + q.b. per infarinare (vedere varianti)
- 5 g di latte in polvere
- 50 g di cubetti di ghiaccio
- 35 g di latte intero
- 20 g di panna fresca liquida
- 2 g di malto in polvere di orzo oppure liquido
- 25 g di zucchero semolato
- 7 g di lievito di birra fresco
- 3 g di sale
- 125 g di burro freddo
Finitura
- 100 g di confettura di albicocche
- 50 g di zucchero a velo
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1219 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 37.3 g
- Vetten
- 40.3 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Pan Brioche
8h
Pasta sfoglia veloce
2h
Baguette
4h
Croissant
7 Std. 30 Min
Chiacchiere salate
55 Min
Pane pugliese
29 Std. 20 Min
Croissant al cioccolato
3h 35min
Croissant al burro (alla maniera de Colazione da Tiffany)
5 Std. 15 Min
Croissant francese
5 godz. 20 min
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6 godz.
Panini rosette
23 godz. 20 min