Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Preimpasto
- 100 g di latte intero
- 15 g di lievito di birra fresco
- 170 g di farina manitoba + q.b. per infarinare
Pasta sfoglia
- 350 g di farina manitoba
- 80 g di acqua fredda
- 1 uovo
- 75 g di zucchero
- 5 g di sale
- 350 g di burro (100 g a pezzi a temperatura ambiente e 250 g in un panetto freddo)
Terminare la preparazione
- 300 - 500 g di cioccolato al latte, in barrette da 10x1 cm
- 1 uovo sbattuto
- 80 g di mandorle a lamelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1033 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 24.9 g
- Vetten
- 15.3 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nadalin
6h 30min
Pan Brioche
8 godz.
Ciambella al limone
2h
Torta marmorizzata
2h
Galette des rois al cioccolato
2 Std. 30 Min
Muffin dell'Alto Adige
40 min
Girelle al cioccolato
9 godz. 40 min
Merendini al cioccolato
40 min
Hot dog
4 godz. 55 min
Torta mostruosa
2 Std. 30 Min
Bauletto bicolore
6 Std. 25 Min
Brioche francese al burro
5h 40min