Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi (1 cm)
- 250 g di zucchero
- 50 g di acqua
- 125 g di albumi (4 uova)
- 6 wafer tondi, dello stesso diametro degli stampi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2063 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 78.2 g
- Vetten
- 19.2 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ventaglietti ricoperti
2h 40min
Zucchero a velo
5 Min
Panna montata
10 min
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Glassa al burro
10 min
Glassa di zucchero
10 min
Cioccolata calda
10 min
Pasta di zucchero
1h 10min
Candele al cioccolato
4h 50 min
Bon bon ripieni di gianduia
1 godz. 30 min
Stecco biscotto
6h 50min
Glassa al cioccolato
20 min