Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi (1 cm)
- 250 g di zucchero
- 50 g di acqua
- 125 g di albumi (4 uova)
- 6 wafer tondi, dello stesso diametro degli stampi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2063 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 78.2 g
- Vetten
- 19.2 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscotti scacchiera
1 Std. 20 Min
Mini muffin con frosting al mascarpone
1h
Tartufi con cuore al cocco
6h 50min
Diamanti ripieni di gelato al whisky
5u. 55min
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Praline al cioccolato
1 godz. 25 min
Diamanti al cioccolato
7 godz. 30 min
Ventaglietti ricoperti
2 Std. 40 Min
Cioccolata su stecco
2 Std. 30 Min
Cioccolato plastico
12h
Caramelle gommose alla frutta
3 Std. 20 Min
Torta langotta di Luca Montersino
1h 15min