Apparaten en accessoires
Morettini
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 10min
6 pezzi
Ingrediënten
-
200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi (1 cm)
-
250 g zucchero
-
50 g di acqua
-
125 g di albumi (4 uova)
-
6 wafer tondi, dello stesso diametro degli stampi
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 pezzo
Eiwitten
6.9 g
Calorieën
2063 kJ /
493 kcal
Vetten
19.2 g
Vezels
2.7 g
Koolhydraten
78.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Delizie al cioccolato
10 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Salsa al caramello
35min
Coupelle ripiene
35min
Profiteroles al limone
1u. 45min
Glassa al cioccolato
20min
Panna montata
10min
Crema tartufo
12u. 20min
Semifreddo al cioccolato/caffé
6u. 30min
Girelle alla ricotta
1u. 15min
Ventaglietti ricoperti
2u. 40min
Cono graffa
1u.
Sciroppo di cacao
20min
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20min