Compatibele versies
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Financier gianduja
- 220 g di uova intere
- 300 g di zucchero grezzo di canna muscovado
- 200 g di burro morbido, in pomata
- 100 g di cioccolato al latte fuso
- 130 g di farina debole (180 W)
Torta bavarese ai tre cioccolati
- 450 g di latte intero
- 22 g di agar agar (vedere consigli)
- 80 g di zucchero
- 230 g di tuorli
- 130 g di cioccolato bianco a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di burro di cacao
- 130 g di cioccolato al latte a pezzi (2-3 cm)
- 130 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi (2-3 cm)
- 800 g di panna montata
Glassa al cioccolato al latte
- 400 g di panna (min. 30% di grassi)
- 6 g di agar agar
- 190 g di cioccolato al latte a pezzi (2-3 cm)
- 75 g di cioccolato bianco a pezzi (2-3 cm)
- 35 g di burro di cacao
- 35 g di sciroppo di glucosio
- 10 g di latte in polvere magro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 7268 kJ / 1737 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 123 g
- Vetten
- 132 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ganache al cioccolato bianco
12 Std. 20 Min
Bignè alla crema di funghi e speck
1h 35min
Torta meringata al limone con glassatura veloce
3 Std. 15 Min
Canestrelli al profumo di vaniglia
1 godz. 20 min
Éclair ai gamberetti saporiti
1 godz. 20 min
Rotolo decorato
1 Std. 5 Min
Bignè con crema al pistacchio
3h
La nuova Sacher di Luca Montersino
3h 30min
Éclair fragole e cioccolato bianco
12 Std.
Dacquoise ai lamponi
3h
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
2 Std. 30 Min
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3h 30min