Compatibele versies
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Financier gianduja
- 220 g di uova intere
- 300 g di zucchero grezzo di canna muscovado
- 200 g di burro morbido, in pomata
- 100 g di cioccolato al latte fuso
- 130 g di farina debole (180 W)
Torta bavarese ai tre cioccolati
- 450 g di latte intero
- 22 g di agar agar (vedere consigli)
- 80 g di zucchero
- 230 g di tuorli
- 130 g di cioccolato bianco a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di burro di cacao
- 130 g di cioccolato al latte a pezzi (2-3 cm)
- 130 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi (2-3 cm)
- 800 g di panna montata
Glassa al cioccolato al latte
- 400 g di panna (min. 30% di grassi)
- 6 g di agar agar
- 190 g di cioccolato al latte a pezzi (2-3 cm)
- 75 g di cioccolato bianco a pezzi (2-3 cm)
- 35 g di burro di cacao
- 35 g di sciroppo di glucosio
- 10 g di latte in polvere magro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3475.8 kJ / 830.7 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 67.5 g
- Vetten
- 58.2 g
- Verzadigd vet
- 34.2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 97.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema chantilly
35min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7 Std.
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 Min
Cheesecake al cioccolato bianco
9 godz. 30 min
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11h
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3h 30 min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 Min
Crema catalana al cioccolato
50min
Charlotte di cioccolato e vaniglia
11 godz. 20 min
Mousse di crema inglese al cioccolato
15min
Semifreddo alla crema al Whisky
5h 30min