Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ganache di cioccolato
- 120 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 110 g di panna (min. 30% di grassi)
- 25 g di burro morbido
Macaron
- 250 g di zucchero
- 140 g di mandorle pelate
- 20 g di amido di mais
- 15 g di cacao amaro in polvere
-
110
g di albumi (3 albumi circa) separati dai tuorli 1-2 giorni prima (vedere consiglio 1)
of 110 g di albumi congelati e decongelati (vedere consiglio 1)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 334 kJ / 80 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caramelle mou
1 godz. 15 min
Baci di meringa ai mirtilli
3h 30min
Glassa di zucchero
10 Min
Pasta di zucchero
1 godz. 10 min
Freakshake gusto macarons
2 godz. 40 min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Cream tart
4 Std.
Ganache al cioccolato
12h 20min
Donuts
4 Std. 25 Min
Cioccolato temperato
15 Min
Cake pops
4 Std. 25 Min
Waffles alla panna
1 godz. 15 min