Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ganache di cioccolato
- 120 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 110 g di panna (min. 30% di grassi)
- 25 g di burro morbido
Macaron
- 250 g di zucchero
- 140 g di mandorle pelate
- 20 g di amido di mais
- 15 g di cacao amaro in polvere
-
110
g di albumi (3 albumi circa) separati dai tuorli 1-2 giorni prima (vedere consiglio 1)
of 110 g di albumi congelati e decongelati (vedere consiglio 1)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 334 kJ / 80 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Freakshake gusto macarons
2h 40min
Crema al burro al cacao
10 min
Pasta di zucchero
1h 10min
Éclair ciocco-caffé
12h
Red velvet cake
1 godz. 15 min
Rainbow cake (Torta Arcobaleno)
4 Std. 30 Min
Torta brownie al cioccolato e crema al caramello salato
2h 35 min
Piccole lemon meringue pie
2h 35 min
Cupcake al cioccolato con ganache alle fragole
3h 25min
Torta Red velvet
3h
Cream tart
4h
Ganache al cioccolato bianco
12 Std. 20 Min