Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di acqua a temperatura ambiente
-
1
cubetto di lievito di birra fresco
of 1 bustina di lievito di birra disidratato - 30 g di zucchero
- 500 g di farina di forza (o manitoba) + q.b.
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 20 g di strutto
- 1 cucchiaino di sale
- 1 uovo
- 10 g di latte
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 917 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 36.8 g
- Vetten
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta Choux
2hod.
Pasta frolla
1hod. 50min
Crema Bimby ®
45 Min
Pasta all'uovo
1 Std.
Focaccia tramezzino
2u. 5min
Croissant sfogliati ai cereali con prosciutto crudo e rucola
6u.
Panettone gastronomico natalizio
7ωρ.
Croissant con tonno affumicato
6u.
Taralli pugliesi
1 Std. 15 Min
Colomba classica
6 godz. 45 min
Piadina romagnola
15 Min
Pan di Spagna salato pomodori, crudo e mozzarella
3 Std. 30 Min