Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di acqua a temperatura ambiente
-
1
cubetto di lievito di birra fresco
of 1 bustina di lievito di birra disidratato - 30 g di zucchero
- 500 g di farina di forza (o manitoba) + q.b.
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 20 g di strutto
- 1 cucchiaino di sale
- 1 uovo
- 10 g di latte
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 917 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 36.8 g
- Vetten
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Taralli al verde
1h 20min
Pasta Choux
2óra
Pasta frolla
1 godz. 50 min
Pasta all'uovo
1óra
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20min
Focaccia tramezzino
2h 5min
Piadina romagnola
15 min
Danubio dolce
3 godz. 25 min
Bretzel (di Luca Montersino)
3óra
Colomba classica
6 godz. 45 min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55min
Buns (panini classici per hamburger)
4 godz. 35 min