Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di acqua
- 40 g di gelatina in fogli
- 300 g succo di pesca, o altro gusto a piacere
- 250 g di zucchero
- 20 g di burro
- 1 bustina di zucchero gelificante 2:1
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 109 kJ / 26 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 0.4 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Burro
40 Min
Pasta di zucchero
1 Std. 10 Min
Diamanti ripieni di gelato al whisky
5h 55min
Hot Fudge
20 min
Ventaglietti ricoperti
2 Std. 40 Min
Trancetti al latte
6h 30min
Bon bon ripieni di gianduia
1hod. 30min
Zucchero al rosmarino
10 min
Yogurt fresco ai mirtilli
15 Std. 45 Min
Coppa leggera al cioccolato
1h 40min
Fondente di marshmallows
25h 25min
Bon bon ripieni di toffee
2hod. 30min