Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 50 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo -
15
g di lievito di birra fresco
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato -
180
g di latticello
of 180 g di latte scremato - 400 g di farina di forza (manitoba)
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
-
50
g di caciocavallo a pezzi (3 cm)
of 50 g di Fontina a pezzi (3 cm) - 80 g di mozzarella sgocciolata in quarti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2431 kJ / 581 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 80.1 g
- Vetten
- 17.8 g
- Vezels
- 3.7 g
Alternatieve recepten
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 Min
Pizza quattro stagioni
1h 30min
Pizza alle verdure
2 Std. 5 Min
Pizza alla romana
1u. 40min
Pizza capricciosa
1 Std. 35 Min
Pizza ai frutti di mare
2 Std.
Pizzette al formaggio di capra
1 Std. 35 Min
Pizza alle zucchine
1h 45min
Pizza alla marinara
1 Std. 35 Min
Pizza diavola
1h 45min
Pizza alle tre farine
1 godz. 55 min
Pizza Margherita e basilico
2 Std. 10 Min