Compatibele versies
Plumcake variegato al cioccolato e cremoso alle albicocche di Luca Montersino
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Plumcake
- 320 g di burro, morbido e a pezzi
- 530 g di zucchero
- 2 pizzichi di sale
- 40 g di Rum
- 1 pizzico di estratto di vaniglia naturale (2 g)
- 380 g di uova
- 530 g di farina di riso
- 25 g di lievito in polvere per dolci
- 70 g di latte intero
- 50 g di cacao amaro in polvere
Cremoso alle albicocche
- 150 g di latte intero
- 1 ½ g di agar agar (vedere consigli)
- 75 g di zucchero
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 10 g di amido di riso
- 50 g di uova intere
- 15 g di miele di acacia
- 25 g di burro
- 350 g di albicocche in purea
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 847 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 29.3 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Plumcake ripieni al gianduia
50 menit
Tortine al cioccolato
1j 25 menit
Muffin dell'Alto Adige
40 min
Ciambelline glassate
50 menit
Biscotti ai tre cioccolati
1h 10 min
Plumcake con cioccolato e pesche
55 Min
Ciambella farcita allo yogurt
2j
Plumcake alle mele
1j
Semplice plumcake al cioccolato
1h 10 min
Muffin con gocce di cioccolato
1j
Plumcake al cocco
55 Min
Crostata alla crema di cioccolato
1 Std. 45 Min