Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Impasto
- 250 g di acqua a temperatura ambiente
- 1 cucchiaio colmo di sale
- 500 g di farina tipo 0
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 912 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 48.7 g
- Vetten
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Il pane di Altamura
4h
Pane al semolino
4h
Pane pugliese
29ωρ. 20 λεπτ.
Pane al rosmarino
10h 55min
Baguette tradizionale
15ωρ. 35 λεπτ.
Baguette
4h
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Corona bordolese
5h 20min
Filone di sola semola
2h 50min
Pane con farina di mais
5h 5min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Ciabattine veloci
3h 10min