Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Impasto
- 250 g di acqua a temperatura ambiente
- 1 cucchiaio colmo di sale
- 500 g di farina tipo 0
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 912 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 48.7 g
- Vetten
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Il pane di Altamura
4u.
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Filone di sola semola
2h 50min
Pane alle olive
2h 20 min
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Ciabattine veloci
3u. 10min
Pane al semolino
4u.
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Pane al lardo e timo
4h 50min
Panini rosette
23h 20min
Pane pugliese
29h 20min
Polka (pane francese)
5h