Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di acqua
-
15
g di lievito di birra fresco
of 1 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato -
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo - 300 g di farina tipo 00
- 200 g di farina di grano duro
- 100 g di farina di forza (manitoba)
- 2 cucchiaini di sale
Terminare la preparazione
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di pomodori perino a fette
- 1 spicchio di aglio a fettine
- 1 cucchiaio di origano secco
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1862 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 78.9 g
- Vetten
- 11.1 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia con patate e rosmarino
2 godz. 35 min
Focaccia alle olive
2h
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Pizzette alle erbe aromatiche
1h 35min
Focaccine fantasia
2u. 5min
Focaccia alla crema di formaggi
2h 10min
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4h
Focaccia ai cereali
2u. 5min
Pizza di patate alle verdure
2h
Focaccia di patate
2 godz. 50 min
Focaccia al profumo di timo
1h 55 min
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min