Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di acqua
- 600 g di semola di grano duro + q.b.
- 10 g lievito di birra fresco sbriciolato
- 1 pizzico di zucchero
- 20 g di sale
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 891 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 48.2 g
- Vetten
- 0.3 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Pane al semolino
4 Std.
Treccia di grano duro alla salvia
5 Std.
Pane pugliese
29h 20min
Baguette tradizionale
15 Std. 35 Min
Pane tipo ciabatta
26u.
Corona bordolese
5 Std. 20 Min
Pane barese
6 godz. 15 min
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Pane con farina di mais
5h 5 min
Rosette
5 Std. 20 Min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Ciabattine veloci
3sa 10 dk