Apparaten en accessoires
Il pane di Altamura
Voorbereiding. 5min
Totaal 4u.
750 g
Ingrediënten
-
350 g di acqua
-
600 g di semola di grano duro + q.b.
-
10 g lievito di birra fresco sbriciolato
-
1 pizzico zucchero
-
20 g di sale
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 100 g
Eiwitten
7.2 g
Calorieën
891 kJ /
213 kcal
Vetten
0.3 g
Vezels
2.3 g
Koolhydraten
48.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Giro d'Italia
40 recepten
Italië
Italië
Pane e panini
61 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Pane tipo ciabatta
26u.
Preimpasto per pane
24u. 30min
Lievito madre
72u. 15min
Treccia di grano duro alla salvia
5u.
Rosette
5u. 20min
Panini rosette
23u. 20min
Pane barese
6u. 15min
Ciabattine veloci
3u. 10min
Filone di sola semola
2u. 50min
Pane pugliese
29u. 20min
Pagnotta casereccia
5u. 10min
Pane al semolino
4u.