Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di acqua
- 600 g di semola di grano duro + q.b.
- 10 g lievito di birra fresco sbriciolato
- 1 pizzico di zucchero
- 20 g di sale
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 891 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 48.2 g
- Vetten
- 0.3 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Pane barese
6 Std. 15 Min
Rosette
5h 20 min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Bauletti integrali allo speck
5h 15 min
Ciabattine veloci
3h 10 min
Ciabatte (di Luca Montersino)
14h 15min
Lievito madre
72 Std. 15 Min
Pane al semolino
4h
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Pane pugliese
29h 20min
Taralli pugliesi
1h 15min
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min