Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 330 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco
-
1
cucchiaino di malto di orzo
of 1 cucchiaino di miele -
470
g di farina tipo 1 + q.b.
of 470 g di farina tipo 00 + q.b. - 30 g di fecola di patate
- 10 g di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 812 kJ / 194 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 0.5 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panini all'olio
3h 10min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Il pane di Altamura
4 Std.
Grissini di pane
4 Std.
Mantovanine
2h 45min
Panini al latte
4h 50min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Rosette
5h 20min
Pancarrè
5 godz.
Pagnotta casereccia
5h 10min
Ciabattine
3 Std. 30 Min
Grissini torinesi
1 Std. 35 Min