Apparaten en accessoires
Ciabattine veloci
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 10min
9 pezzi
Ingrediënten
-
330 g di acqua
-
15 g di lievito di birra fresco
-
1 cucchiaino di miele1 cucchiaino di malto di orzo
-
470 g di farina tipo 00, + q.b.470 g di farina tipo 1 + q.b.
-
30 g di fecola di patate
-
10 g di sale
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pezzo
Eiwitten
6 g
Calorieën
812 kJ /
194 kcal
Vetten
0.5 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
44 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pane e panini
61 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Panini al latte
4u. 50min
Treccia di grano duro alla salvia
5u.
Rosette
5u. 20min
Bauletti integrali allo speck
5u. 15min
Pagnotta al rosmarino
3u. 30min
Mantovanine
2u. 45min
Il pane di Altamura
4u.
Filone di sola semola
2u. 50min
Pane pugliese
29u. 20min
Ciabattine
3u. 30min
Pagnotta casereccia
5u. 10min
Panini all'olio
3u. 10min