Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 330 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco
-
1
cucchiaino di malto di orzo
of 1 cucchiaino di miele -
470
g di farina tipo 1 + q.b.
of 470 g di farina tipo 00 + q.b. - 30 g di fecola di patate
- 10 g di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 812 kJ / 194 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 0.5 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panini all'olio
3h 10min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Filone di sola semola
2u. 50min
Attorcigliati al sale marino
3h 15min
Ciabattine
3u. 30min
Chiocciole al formaggio
4h 15min
Panini al latte
4h 50min
Bauletti integrali allo speck
5h 15min
Pane con farina di mais
5h 5 min
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Rosette
5h 20min
Pagnotta al rosmarino
3u. 30min