Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 25 g di nocciole
- 80 g di burro a pezzi + q.b. per imburrare
- 50 g di zucchero
- 1 uovo
- 180 g di farina + q.b. per infarinare
Ripieno
- 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- 150 g di panna fresca liquida
- 2 tuorli
- 50 g di zucchero
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1478 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta di mandorle e cioccolato
1 Std. 30 Min
Torta al cioccolato e frutta secca (senza glutine)
1sa 10 dk
Torta ai tre cioccolati
5sa 20 dk
Salame di cioccolato
3h 10min
Torta cioccolato e arancia
1sa 25 dk
Crostatine alla crema gianduia
2 Std.
Crostata alla crema di cioccolato
1 Std. 45 Min
Crostata al cioccolato bianco
1sa 10 dk
Crostata bigusto
1h 55min
Torta Susanna
2 Std. 40 Min
Torta tenerina
1sa 10 dk
Crostata con crema alle nocciole e cioccolato
4h