Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 270 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
of 1 cucchiaino di miele -
10
g di lievito di birra fresco
of 150 g di lievito madre - 500 g di semola di grano duro + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 895 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 0.3 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Il pane di Altamura
4 Std.
Ciabattine
3h 30min
Pancarrè
5 Std.
Panini all'olio
3u. 10min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Ciabattine veloci
3u. 10min
Filoncini di semola
4 Std.
Pane al semolino
4 Std.
Panini integrali alle erbe
4 Std. 45 Min
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Pane pugliese
29h 20min
Pagnotta casereccia
5h 10min