Piadina romagnola farcita

Piadina romagnola farcita

4.8 79 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 55min
10 pezzi

Ingrediënten

Piadine
  • 250 g di latte
  • 100 g di strutto
  • 500 g di farina tipo 0
  • 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
  • 10 g di sale
Farcia
  • 4 scalogni a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di scarola lavata, asciugata e a listarelle (3 cm)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 20 olive taggiasche denocciolate
  • 150 g di prosciutto crudo di Parma a fette

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 10.8 g
Calorieën 1478 kJ / 535 kcal
Vetten 17.1 g
Koolhydraten 41.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...