Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Piadine
- 250 g di latte
- 100 g di strutto
- 500 g di farina tipo 0
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 10 g di sale
Farcia
- 4 scalogni a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di scarola, lavata, asciugata e a listarelle (3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 20 olive taggiasche denocciolate
- 150 g di prosciutto crudo di Parma a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1478 kJ / 535 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 41.7 g
- Vetten
- 17.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coppia ferrarese
1h
Piadina al miele
1 Std. 10 Min
Piadina romagnola
15 menit
Piadina romagnola
15 menit
Rotoli di piadina con alici, tonno e pomodorini
1h
Piadine con salmone affumicato
15 menit
Pane per hamburger
3 Std. 20 Min
Piadina con esubero di lievito madre
1h 50min
Gnocco fritto modenese
35 min
Buns (panini classici per hamburger)
4h 35min
Tigelle
3h 50min
Gnocco fritto
1h 5min