Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Piadine
- 250 g di latte
- 100 g di strutto
- 500 g di farina tipo 0
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 10 g di sale
Farcia
- 4 scalogni a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di scarola, lavata, asciugata e a listarelle (3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 20 olive taggiasche denocciolate
- 150 g di prosciutto crudo di Parma a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1478 kJ / 535 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 41.7 g
- Vetten
- 17.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tigelle
3h 50 min
Calzone
2 Std. 50 Min
Hot dog
4h 55min
Panini all'olio
3h 10min
Piadine con salmone affumicato
15min
Crescia sfogliata urbinate
1h 30min
Piadina al miele
1h 10min
Piadine di patate
9 Std. 25 Min
Piadina romagnola
15min
Piadina romagnola
15min
Gnocco emiliano
4 Std. 50 Min
Panini rosette
23h 20min