Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di lievito di birra fresco
- 175 g di vino bianco secco
- 300 g di semola rimacinata di grano duro
- 200 g di farina tipo 00
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- Voeding
- per 30 g
- Calorieën
- 506.2 kJ / 121 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 14.4 g
- Vetten
- 5.9 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 146.5 mg
Alternatieve recepten
Il pane di Altamura
4h
Taralli pugliesi
1u. 15min
Ciabattine veloci
3h 10min
Taralli alla cipolla e uvetta
1 Std. 35 Min
Croissant con tonno affumicato
6u.
Taralli alla pizzaiola
45min
Panini all'olio
3h 10min
Panini alle noci e curcuma
4h 40 min
Friselle
4h
Nodini mediterranei
3h 50 min
Piccoli filoni alle olive verdi
2h 30min
Nodini alle olive
4h 30min