Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di farina tipo 0 + q.b. per infarinare
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 15 g di lievito di birra fresco (½ cubetto)
- 100 g di vino bianco
- 180 g di acqua
- 10 g di sale
- 1 cucchiaino di semi di finocchio
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 749 kJ / 179 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 25.4 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Il pane di Altamura
4h
Pizzi leccesi
6h
Panini all'olio
3 godz. 10 min
Filone di sola semola
2h 50 min
Filone saporito
5sa 20 dk
Taralli alla cipolla e uvetta
1 godz. 35 min
Taralli alla pizzaiola
45 Min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55 min
Pucce
7h
Friselle
4h
Focaccia pugliese
1h 10min
Focaccia barese
2hod. 55min