Apparaten en accessoires
Torta caprese di Luca Montersino
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 25min
10 porzioni
Ingrediënten
-
250 g di uova intere
-
115 g zucchero semolato
-
230 g di farina di mandorle
-
115 g zucchero a velo
-
15 g di cacao amaro in polvere
-
90 g di burro fuso
-
180 g cioccolato fondente (70% di cacao) fuso
-
mandorle a lamelle q.b.
-
15 g di liquore all'amaretto
-
gelatina neutra q.b.
-
codette di cioccolato q.b.
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
11 g
Calorieën
2042 kJ /
488 kcal
Vetten
31 g
Vezels
5 g
Koolhydraten
44 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Luca Montersino
10 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Torta caprese bianca al limoncello
1u. 5min
Casatiello dolce (con lievito madre)
19u.
Casatiello sugna e pepe
2u. 30min
Roccocò
2u.
Babà napoletano
3u.
Sfogliatelle frolle
2u. 30min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3u.
Pastiera fiori d'arancio
12u.
Pastiera
15u.
Pizza di scarola
3u. 30min
Torta Babà napoletana
8u.
Torta caprese
1u. 25min