Torta caprese di Luca Montersino

Torta caprese di Luca Montersino

3.8 19 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 25min
10 porzioni

Ingrediënten

  • 250 g di uova intere
  • 115 g zucchero semolato
  • 230 g di farina di mandorle
  • 115 g zucchero a velo
  • 15 g di cacao amaro in polvere
  • 90 g di burro fuso
  • 180 g cioccolato fondente (70% di cacao) fuso
  • mandorle a lamelle q.b.
  • 15 g di liquore all'amaretto
  • gelatina neutra q.b.
  • codette di cioccolato q.b.

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 11 g
Calorieën 2042 kJ / 488 kcal
Vetten 31 g
Vezels 5 g
Koolhydraten 44 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...