Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g di lievito di birra fresco
- latte intero q.b.
- 100 g di zucchero
- 250 g di farina tipo 0
- 250 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 60 g di burro a pezzi
- 1 uovo (da 60 g)
- crema gianduia o confettura, a piacere
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1213 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 50.2 g
- Vetten
- 6.7 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Impasto per pizza
1 godz.
Ciambelle graffe napoletane
2 Std. 40 Min
Cornetti brioche
6 godz. 30 min
Focaccia alle olive
2 Std.
Crostata alla crema di cioccolato
1 godz. 45 min
Bomboloni al forno
3h 35min
Brioche morbide molisane
7h
Panini napoletani
5h 20min
Cono graffa
1 godz.
Croissant al burro (alla maniera de Colazione da Tiffany)
5 godz. 15 min
Brioches senza burro
4 Std.