Apparaten en accessoires
Pasta choux al cacao
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
20 pezzi
Ingrediënten
-
140 g di farina tipo 00
-
20 g di cacao amaro in polvere
-
120 g di latte
-
130 g di acqua
-
100 g di burro a pezzi
-
1 pizzico di sale
-
5 g zucchero
-
4 uova
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 pezzo
Natrium
33.6 mg
Eiwitten
3.2 g
Calorieën
458.1 kJ /
109.5 kcal
Vetten
7.2 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
4.1 g
Koolhydraten
8.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cioccolato
62 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Pasta biscotto
1u.
Pasta choux
2u.
Pasta Choux
2u.
Pan di Spagna
1u. 50min
Scarcella di pasqua ripiena
55min
Dessert di Capodanno alla melagrana
1u.
Paris Brest
3u. 30min
Calzoncini con i ceci
2u. 15min
Ganache al cioccolato bianco
12u. 20min
Pasticciotti leccesi
1u. 15min
Zeppole di San Giuseppe
1u. 50min
Crema Bimby ®
45min